top of page

Tidigare projekt

Foto 2019-09-11 13 15 53_edited.jpg

MACLAREN

Barbers

I november 2018 slog MacLaren Barbers upp dörrarna till sin nya barbershop på Gamla Brogatan i Stockholm. 

Vårt uppdrag var en totalrenovering av elen i deras då nya lokaler.

Vi gjorde först en granskning av den befintliga elen och lyssnade in vår kunds önskemål.

Därefter började vårt arbete med att installera den nya elcentralen, dra nytt kablage, montera nya uttag och armaturer. 

"

Jag väljer Elektropartner för att jag vet att de är proffsiga och gör alltid ett utmärkt jobb. De är personliga och ärliga i utförande och i slutprodukt. Man vet vad man får för pengarna, vilket är skönt för oss som är ett väldigt ungt företag och då utgifterna måste hållas hårt.

 

Jag har jobbat inom byggbranchen i 10 år innan jag gick in i MacLaren Barbers som VD, och Elektropartner är ett av de absolut bästa jag jobbat med inom mina 10 år på olika byggen över hela Sverige. Helt klart ett av de bästa företagen enligt min mening.

Oskar Freiman, VD

Vi fick den stora äran att ta oss an elrenoveringen i den anrika byggnaden, Kåkbrinken 8, i Gamla Stan. Huset byggdes på 1500-talet och därför var det av största vikt att bevara byggnaden och restaurera dess skick. Utomhusbelysningen var helt ur funktion, men fick sig ett ordentligt lyft och vann till och med en fototävling som ägde rum i Stockholm. 

belysningslosaningar_edited_edited.jpg

KåkbRinken 

"

Trevlig kompetent personal.

Lätta att komma i kontakt med både via sms, mail eller telefon. Proffsigt och utmärkt genomfört arbete. Bred kompetens hos alla. Håller angiven tidsplan.

Lotta Odeberg

"Jag har hittills inte varit missnöjd med någon av installationerna som gjorts. Det som är unikt det är att installationerna ALLTID är fackmannamässigt gjort samt snygga installationer (därmed inga ”ormbon” i kablage etc.). Alltid bra service.

Peter Bokström, Tjeders

Före & Efter

från olika projekt

Takdosa_innan.png
Takdosa_efter.png
Elskåp_efter
trasiga_delar_elskap
Elskåp_före
Elskåp_närbild
Gatlykta_innan.jpg
Gatlykta_efter.png
bottom of page